Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Luksus : dlaczego stracił blask

Tytuł pełny:
Luksus : dlaczego stracił blask / Dana Thomas ; przeł. Elżbieta McIver
Autorzy:
Thomas, Dana
Wydawca:
Warszawa : Muza
Rok wydania:
2010
Opis fizyczny:
366, [2] s., [4] k. tabl. : zdj. ; 21 cm
Temat:
Luksus - socjologia
Moda - socjologia
Jakość życia - socjologia
ISBN:
9788374957342
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01235nam#a2200349#i#4500
001 0342400191010
003 TY M
005 20210125205646.6
008 130319s2010####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788374957342
035 %a IDWydania167922
040 %a TY M %c TY M %e PNN
080 # %a 316.728
080 # %a 316.7
080 # %a 330.163*
091 %b Książka
100 1 %a Thomas, Dana.
245 1 0 %a Luksus : %b dlaczego stracił blask / %c Dana Thomas ; przeł. Elżbieta McIver.
260 %a Warszawa : %b Muza, %c 2010.
300 %a 366, [2] s., [4] k. tabl. : %b zdj. ; %c 21 cm.
650 9 %a Luksus %x socjologia
650 9 %a Moda %x socjologia
650 9 %a Jakość życia %x socjologia
700 1 # %a McIver, Elżbieta. %e Tł.
856 4 # %u https://katalog.mbp.tychy.pl/integro/site/recorddetail/0342400191010 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7495-734-2
980 %a 316.728 %y Styl życia. Socjologia życia codziennego
980 %a 316.7 %y Socjologia kultury. Kulturowy kontekst życia społecznego
980 %a 330.163* %y Potrzeby
981 1 %a 316.728:316.7:330.163*

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
BG 100567
Sygnatura:
BGmag magazyn BGmag
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies