Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czekolada : leksykon : składniki, podawanie, przepisy

Tytuł pełny:
Czekolada : leksykon : składniki, podawanie, przepisy / Tobias Pehle z zespołem ; tł. Adam Banaszkiewicz
Wydawca:
Ożarów Mazowiecki : Olesiejuk
Rok wydania:
2009
Opis fizyczny:
295 s. : il. ; 18 cm
Temat:
Czekolada
Gatunek / Forma:
Wydawnictwa popularne
ISBN:
9788376260662
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01007nam#a2200289#i#4500
001 0342400067203
003 TY M
005 20210126222223.8
008 130318s2009####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788376260662
035 %a IDWydania160885
040 %a TY M %c TY M %e PNN
080 # %a 663.9*
091 %b Książka
245 0 0 %a Czekolada : %b leksykon : składniki, podawanie, przepisy / %c Tobias Pehle z zespołem ; tł. Adam Banaszkiewicz.
260 %a Ożarów Mazowiecki : %b Olesiejuk, %c 2009.
300 %a 295 s. : %b il. ; %c 18 cm.
650 9 %a Czekolada
655 9 %a Wydawnictwa popularne
700 1 # %a Pehle, Tobias. %e Oprac.
700 1 # %a Banaszkiewicz, Adam. %e Tł.
856 4 # %u https://katalog.mbp.tychy.pl/integro/site/recorddetail/0342400067203 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7626-066-2
980 %a 663.9* %y Używki
981 1 %a 663.9*

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
BG 98286
Sygnatura:
BGw 64 BGw
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
F5 44888
Sygnatura:
F5w 66/69 F5w
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies