Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nasz wspaniały mózg czyli Jak zachować bystrość, sprawność i jasność umysłu

Tytuł pełny:
Nasz wspaniały mózg czyli Jak zachować bystrość, sprawność i jasność umysłu / Jean Carper ; przekł. Stanisław Dubiski
Autorzy:
Carper, Jean
Wydawca:
Poznań : Vesper
Rok wydania:
2010
Opis fizyczny:
314, [6] s. ; 23 cm
Temat:
Mózg - fizjologia
Odżywianie - a mózg
ISBN:
9788361524595
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01101nam#a2200313#i#4500
001 0342400223072
003 TY M
005 20170220230450.5
008 130319s2010####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788361524595
035 %a IDWydania166788
040 %a TY M %c TY M %e PNN
080 # %a 613.2
080 # %a 612.82
091 %b Książka
100 1 %a Carper, Jean.
245 1 0 %a Nasz wspaniały mózg czyli Jak zachować bystrość, sprawność i jasność umysłu / %c Jean Carper ; przekł. Stanisław Dubiski.
260 %a Poznań : %b Vesper, %c 2010.
300 %a 314, [6] s. ; %c 23 cm.
650 9 %a Mózg %x fizjologia
650 9 %a Odżywianie %x a mózg
700 1 # %a Dubiski, Stanisław. %e Tł.
856 4 # %u https://katalog.mbp.tychy.pl/integro/site/recorddetail/0342400223072 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-61524-59-5
980 %a 613.2 %y Higiena odżywiania
980 %a 612.82 %y Mózg. Ośrodki mózgowe
981 1 %a 613.2:612.82

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
BG 100045
Sygnatura:
BGw 61 BGw
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Nr inwentarza:
F3d 42466
Sygnatura:
F3w 613 F3w
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies