Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pieczenie chleba : proste i wyborne przepisy na pieczenie chleba, bułek, pizz i wypieków na słodko w automacie

Tytuł pełny:
Pieczenie chleba : proste i wyborne przepisy na pieczenie chleba, bułek, pizz i wypieków na słodko w automacie / Linda Doeser ; [tł. Danuta Dowjat]
Autorzy:
Doeser, Linda
Wydawca:
Bath : Parragon
Rok wydania:
cop. 2006
Opis fizyczny:
96 s. : zdj. ; 28 cm
Temat:
Pieczywo - kucharstwo i przetwórstwo
ISBN:
1405478365
9781405478366
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01064nam#a2200289#i#4500
001 0342600472636
003 TY M
005 20200203203241.9
008 150122s2006####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 1405478365
020 %a 9781405478366
040 %a TY M %c TY M %e PNN
044 %a xxk
080 # %a 641.55/.56
100 1 %a Doeser, Linda.
245 0 0 %a Pieczenie chleba : %b proste i wyborne przepisy na pieczenie chleba, bułek, pizz i wypieków na słodko w automacie / %c Linda Doeser ; [tł. Danuta Dowjat].
260 # %a Bath : %b Parragon, %c cop. 2006.
300 %a 96 s. : %b zdj. ; %c 28 cm.
650 9 %a Pieczywo %x kucharstwo i przetwórstwo
700 1 # %a Dowjat, Danuta. %e Tł.
856 4 # %u https://katalog.mbp.tychy.pl/integro/site/recorddetail/0342600472636 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 1-40547-836-5
920 %a ISBN 978-1-40547-836-6
980 %a 641.55/.56 %y Przepisy kulinarne. Książki kucharskie
981 1 %a 641.55/.56

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
BG 118507
Sygnatura:
BGw 64 BGw
Stan fizyczny:
używana
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies